Rozemarijn muffins // vegan, glutenarm, biologisch
€3,00 per stuk.
Deze biologische muffins waren - ook bij jonge kinderen - een echte hit op de zomermarkt van dit jaar. En terecht, want ze smaken heerlijk zacht naar rozemarijn en de huisgemaakte rozensiroop die erin is getrokken.
Wanneer ik het beslag voor de muffins maak, masseer ik eerst de vers geplukte rozemarijn samen met wat citroenrasp in de suiker. De oliën die door dit proces uit de rozemarijn en citroen vrij komen zorgen voor een intensere smaak in de muffins.
De rozensiroop heb ik dit voorjaar gemaakt met de geurende roze rozenblaadjes in mijn tuin. Deze siroop smeer ik na het bakken op de muffins en kan er zo lekker in trekken. Een heerlijke combinatie zo met de rozemarijn!
Omdat de muffins glutenvrij zijn gebruik ik glutenvrije meel en glutenvrije bloem. Daarvan krijgen ze het mooie bruine kleurtje en een spons achtige cake structuur.
De prijs is per stuk, maar let op: ik verkoop ze per 6 muffins. De minimale afname is dus 6 stuks.
Deze muffins zijn plantaardig, glutenarm en gemaakt met 100% biologische ingrediënten. Allergenen: noten (amandel), citrus (citroen). Kan sporen van gluten bevatten!